Speed SM

Registracija vozila

Bez obzira da li se radi o prvoj registraciji vozila, produženju registracije za fizička/pravna lica ili registraciji vozila kupljenih na operativni lizing, naš tim radnika će Vam završiti svu potrebnu dokumentaciju za 10 minuta.

Ne morate da idete u MUP, poštu, banku, i gubite vreme po šalterima, u redovima, gužvama. Zahvaljujući PaySpot platnoj instituciji, omogućili smo platni promet, što znači da sve troškove i takse za registraciju možete platiti u prostorijama naše poslovnice.

Registracija vozila podrazumeva usluge kao što su:

Neophodno je da se u evidenciju MUP-a, odnosno u jedinstveni registar vozila, unesu tačni podaci, kako u vlasniku ili korisniku vozila, tako i o samom vozilu, registarskim tablicama, tehničkom pregledu, osiguravajućem društvu i dr.

Registracija vozila je obavezna kako biste mogli validno da učestvujete u saobraćaju i izbegnete plaćanje prekršajnih kazni. Ona traje godinu dana i može se obnoviti 30 dana pre isteka. Takođe, ukoliko ne registrujete vozilo o roku od 30 dana nakon isteka registracije, podaci o vozilu se brišu iz evidencije i registarske tablice se moraju oduzeti.

Vozilo se registruje na ime vlasnika koji podnosi zahtev za registraciju sa svom neophodnom dokumentacijom:

Pored navedene papirologije, za samu registraciju vozila, neophodno je da obezbedite i sledeća dokumenta:

Fizička lica:

Ako je vozilo u vlasništvu lizing kuće, treba dodati još i:

Pravna lica:

Ako je vozilo firme u vlasništvu lizing kuće, treba dodati još i:

Na koji način mogu da platim registraciju?

Registraciju vozila možete platiti kešom ili karticom. Takođe, nudimo i mogućnost plaćanja na 6 ili 12 mesečnih rata čekovima građana, svim platnim karticama, kao i putem administrativne zabrane.

Kontaktirajte nas telefonom već danas, i rezervišite registraciju vozila. Naše ljubazno osoblje će se pobrinuti da pronađe termin koji Vama najviše odgovara.

Spisak slobodnih termina

15% popusta za online prijave preko sajta

ZAKAŽITE ONLINE

060 62 66 711