Speed SM

Tehnički pregled i registracija vozila

Naša firma Speed SM počela je sa radom još 2006. godine. Od tada do danas, oko sebe smo okupili tim radnika koji čine obučeni i licencirani kontrolori, autodijagnostičari i automehaničari koji obavljaju usluge redovnih, vanrednih i kontrolnih tehničkih pregleda za putnička i teretna vozila do 3,5t.

Bez obzira da li tehnički pregled radite za putničko vozilo ili čitav vozni park teretnih vozila, morate biti sigurni u njihovu pouzdanost, ali i bezbednost samih putnika, robe/tereta i drugih učesnika u saobraćaju (drugih vozača, pešaka, dece…).

Zato se i trudimo da naše usluge obezbede sigurna vozila koja ispunjavaju standarde postavljene nacionalnim i međunarodnim propisima. 

Kako bismo to postigli, naš tim proverava Vaše vozilo tačno i temeljno, koristeći najsavremeniju opremu, uređaje, i alate, kao i procese najvišeg kvaliteta.

Da ne biste morali da jurite na više mesta kako biste pozavršavali sve potrebne poslove, kod nas možete, pored tehničkog pregleda, odraditi odmah i registraciju vozila za samo 10 minuta, bez odlaska u MUP, čekanja u redovima i dodatnih troškova. 

Uz to, možete odmah završiti i osiguranje svog vozila koje nudimo u saradnji sa Milenijum osiguranjem. 

Na taj način štedite svoje vreme jer sve obaveze rešavate odjednom, u našoj poslovnici, na jednom mestu.

Cilj nam je da Vam pružimo visoku efikasnost usluge kako bismo izbegli zastoje, gužve i ceo proces učinili što je moguće jednostavnijim za Vas.

Dođite kod nas, a mi ćemo se postarati da vaša vozila budu bezbedna, osigurana, ispravna, registrovana i usklađena sa svim relevantnim standardima.

Putujte bezbedno i bez glavobolja!

Spisak slobodnih termina

15% popusta za online prijave preko sajta

ZAKAŽITE ONLINE

060 62 66 711